Fotocredit:

MDG Søndre Nordstrand inviterer til grønne treff

Andre lørdag hver måned er det Grønt Treff. Vi møtes på Jams, Holmlia Senter klokken 16.

mars 7, 2022

Lørdag 12.mars 2022 har vi besøk av Sabina Syed. Sabina er MDGs bystyrerepresentant og nestleder i Byutviklingsutvalget i bystyret. Tidligere på dagen tar vi henne med på rundtur i bydelen for å vise den frem. Fortelle om de utfordringene vi har, men også om alle de kvalitetene bydelen har, som vi ønsker å bevare.
Vi har nytt styre som er i i gang med å finne ut hva som er viktig å jobbe med lokalt. Vi vil gjerne ha innspill fra alle dere aktive og engasjerte om:
  • Hva skal til for å leve gode liv på Søndre Nordstrand? Det er ikke sikkert at våre ønsker og behov er de samme som for de som bor i indre by eller utenfor byen.
  • Nå som Corona endelig er over, hvilke møteplasser trenger barn, ungdom og voksne for igjen kunne komme ut å møtes? Hva kan gjøres for å tilrettelegge for dette?
  • Er det noe folk i bydelen kan gjøre for å hindre utenforskap for barn fra fattige familier?
Men ellers er også politikken et hemmelig skalkeskjul, for å bare kunne komme sammen, ha det hyggelig og å være sosiale. Ta gjerne med venner og kjente, som dere tenker vil være interessert, partibok er ikke et krav.